Ο ΛΟΓΟΣ που βάζει τις ΟΜΑΔΕΣ σε ΔΕΥΤΕΡΕΣ σκέψεις για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κρίστιανσεν στο νησί μας – Τι ΕΓΙΝΕ

Ο ΛΟΓΟΣ που βάζει τις ΟΜΑΔΕΣ σε ΔΕΥΤΕΡΕΣ σκέψεις για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κρίστιανσεν στο νησί μας – Τι ΕΓΙΝΕ

Ο Τόμας Κρίστιανσεν όσο ήταν στην ΑΕΚ αλλά όσο ήταν και στον ΑΠΟΕΛ, είχε μαζί του τον βοηθό του αλλά και τον γυμναστή του.

Ο Ισπανός κόουτς μαζί με τους Ιβάν Τόρες (γυμναστής) και Χούλιο Μπανουέλος (βοηθός προπονητής) αποτελούσαν ένα πολύ καλό τρίο για τις ομάδες που προπόνησαν στο νησί μας όμως πλέον δεν δουλεύουν μαζί.

Με το που έφυγαν από τον ΑΠΟΕΛ δεν δούλεψαν ξανά μαζί και τώρα εξακολουθούν να μην έχουν συνεργασία.

Αυτός ίσως να είναι ένας λόγος που αποδυναμώνει τον Κρίστιανσεν και βάζει τις ομάδες που ψάχνουν για προπονητή σε δεύτερες σκέψεις για να του προτείνουν συμβόλαιο συνεργασίας. Όλοι ξέρουν την δουλειά που έκαναν οι Τόρες και Μπανουέλος και τώρα είναι σαφώς μια εξέλιξη που ίσως να αποτρέπει όσους θέλουν να συνεργαστούν με τον Κρίστιανσεν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE