ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: 'Άμεση έναρξη καλόπιστου διαλόγου'

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: 'Άμεση έναρξη καλόπιστου διαλόγου'

Άμεση έναρξη θεσμικού διαλόγου, ανακοίνωσε μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, μετά την συνάντηση της Διυπουργικής Επιτροπής με τις ηγεσίες των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, συμφωνία επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης 26/9 μετά από έκτακτη συνεδρία στην οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και Διυπουργική επιτροπή.

Στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων έπεσαν τρεις προτάσεις και οι δύο πλευρές «έδωσαν τα χέρια» συνδιαμορφώντας μια από τις τρεις.
Τέλος, ο Υπουργός εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι στο πλαίσιο ενός καλόπιστου διαλόγου, θα επιτευχθούν τα καλός νοούμενα συμφέροντα των παιδιών.

 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE