ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: 'Άμεση έναρξη καλόπιστου διαλόγου'

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: 'Άμεση έναρξη καλόπιστου διαλόγου'

Άμεση έναρξη θεσμικού διαλόγου, ανακοίνωσε μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, μετά την συνάντηση της Διυπουργικής Επιτροπής με τις ηγεσίες των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, συμφωνία επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης 26/9 μετά από έκτακτη συνεδρία στην οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και Διυπουργική επιτροπή.

Στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων έπεσαν τρεις προτάσεις και οι δύο πλευρές «έδωσαν τα χέρια» συνδιαμορφώντας μια από τις τρεις.
Τέλος, ο Υπουργός εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι στο πλαίσιο ενός καλόπιστου διαλόγου, θα επιτευχθούν τα καλός νοούμενα συμφέροντα των παιδιών.

 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE