Πρώτες ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Λέβι μετά το διαζύγιο με την Ανόρθωση – Αναφορά στις δυο θητείες, τι λέει για τις προτάσεις που απέρριψε

Πρώτες ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Λέβι μετά το διαζύγιο με την Ανόρθωση – Αναφορά στις δυο θητείες, τι λέει για τις προτάσεις που απέρριψε

Ο προπονητής, Ρόνι Λέβι, μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του με την Ανόρθωση, μίλησε στην ιστοσελίδα sports.walla.co.il

Αναλυτικά οι σημαντικές τοποθετήσεις του πρώην κόουτς της ομάδας της Αμμοχώστου:

-«Είμαι έκπληκτος για την έλλειψη ανοχής που είχα, ακόμη είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική».

-«Πιστεύω πως ένας προπονητής που έχει δύο χρόνια σε μία ομάδα, πρέπει να του δείχνουν περισσότερη ανοχή».

-«Στην πρώτη σεζόν η ομάδα ήταν στο κατώτατο σημείο του πρωταθλήματος, καταφέραμε να την φέρουμε στα πλέι οφ. Η περασμένη σεζόν ήταν μια καλή σεζόν σε υψηλά επίπεδα, όπου ολοκληρώσαμε στην 3η θέση».

-«Την τελευταία φορά που τελείωσε δεύτερη η ομάδα, ήταν μαζί μου. Το επίπεδο της ομάδας βελτιώθηκε, υπήρξαν δυσκολίες που τις ξεπεράσαμε. Αυτή τη σεζόν δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στην Ευρώπη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ευθύνη είναι για μένα. Στο πρωτάθλημα είμαστε μόνο στα αρχικά στάδια. Είχαμε μια νίκη, μια ήττα, δύο ισοπαλίες, σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους».

-«Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα, αν δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και άλλα… Είναι βέβαιο ότι αν τα πράγματα πήγαιναν καλά, θα πήγαινα μακριά, αφήνοντας μια ισχυρή ομάδα».

«Μπορώ να πω ότι είχα μερικές καλές προτάσεις, αλλά τη στιγμή που υπέγραψα δεν κοίταξα μακριά και τους αρνήθηκα όλους, ήμουν ολόψυχα με την ομάδα. Είναι κάτι που ξεκινήσαμε από το μηδέν, δημιουργήσαμε μια ισχυρή ομάδα, όπως το δικό μου μωρό και το απολάμβανα πραγματικά. Ίσως μετά από μια καλή περίοδο να ήταν σωστό να φύγω. Σίγουρα μετά τη μισαλλοδοξία απέναντι μου, είναι φυσικό το συναίσθημα να είναι έτσι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE