«KIBRIS»: Έτοιμο εντός της εβδομάδας το οδόφραγμα της Δερύνειας

«KIBRIS»: Έτοιμο εντός της εβδομάδας το οδόφραγμα της Δερύνειας

Ενθουσιασμό κατά την Κίπρις έχει δημιουργήσει μεταξύ των Αμμοχωστιανών η κινητικότητα στο οδόφραγμα της Δερύνειας που αναμένεται να είναι έτοιμο για το άνοιγμα εντός της εβδομάδας, ενώ φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία για να οπισθοχωρήσουν τα φυλάκια των δύο πλευρών από τη γραμμή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο τ/κ σημείο ελέγχου έχουν τοποθετηθεί ήδη οι καμπίνες/κουβούκλια που θα χρειαστούν και έχει μεταφερθεί ηλεκτρικό ρεύμα από τη στρατιωτική περιοχή που γειτνιάζει.

Έχει γίνει γνωστό, προστίθεται, ότι υπήρξε συμφωνία στο θέμα της υποχώρησης από τη γραμμή που βρίσκονται δύο στρατιωτικά φυλάκια που ανήκουν στον τουρκικό και τον «ε/κ στρατό», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE