«KIBRIS»: Έτοιμο εντός της εβδομάδας το οδόφραγμα της Δερύνειας

«KIBRIS»: Έτοιμο εντός της εβδομάδας το οδόφραγμα της Δερύνειας

Ενθουσιασμό κατά την Κίπρις έχει δημιουργήσει μεταξύ των Αμμοχωστιανών η κινητικότητα στο οδόφραγμα της Δερύνειας που αναμένεται να είναι έτοιμο για το άνοιγμα εντός της εβδομάδας, ενώ φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία για να οπισθοχωρήσουν τα φυλάκια των δύο πλευρών από τη γραμμή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο τ/κ σημείο ελέγχου έχουν τοποθετηθεί ήδη οι καμπίνες/κουβούκλια που θα χρειαστούν και έχει μεταφερθεί ηλεκτρικό ρεύμα από τη στρατιωτική περιοχή που γειτνιάζει.

Έχει γίνει γνωστό, προστίθεται, ότι υπήρξε συμφωνία στο θέμα της υποχώρησης από τη γραμμή που βρίσκονται δύο στρατιωτικά φυλάκια που ανήκουν στον τουρκικό και τον «ε/κ στρατό», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE