Βοήθησε κι ο «αχάπαρος» τη Δευτέρα…

Βοήθησε κι ο «αχάπαρος» τη Δευτέρα…

Για να σώσει το τρίποντο ο Απόλλωνας στη συνάντηση με τη Νέα Σαλαμίνα, το καθοριστικό γεγονός ήταν το τέρμα του Φακούντο Περέιρα στο 88′. 

Έγινε πολλής λόγος για την… ασίστ του Ζοάο Πέδρο, ο οποίος μάλλον σουτ ήθελε να κάνει στη συγκεκριμένη φάση, παρά να βγάλει σέντρα στον Αργεντινό. 

Όσοι δεν το πρόσεξαν, η τρίτη αλλαγή των κυανολεύκων στο ματς, ήταν ο Γάλλος αριστερός μπακ Ρίτσαρντ Σουμά. Από δική του σέντρα ξεκίνησε η φάση, που έμελλε να να γίνει γκολ. 

Στα περίπου 15 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε, είχε θετική παρουσία, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής. 

Όπως συνηθίζεται μερικοί οπαδοί, έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν «αχάπαρο», βλέποντας τον μόλις για 45 λεπτά με την Ζελέζνιτσαρ εκτός έδρας και για άλλα 45 λεπτά (είχε μπει αλλαγή πάλι στη θέση του Βασιλείου) στο παιχνίδι με την Πάφο. 

Αν θυμάστε και ο Έκτορ Γιούστε, έτυχε παρόμοιας αντιμετώπισης, στα πρώτα του παιχνίδια με την ομάδα το Καλοκαίρι του 2017. 

Βιαστικοί «προπονητές της κερκίδας» υπάρχουν παντού! 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: