Ενδιαφέρον Βουλγαρίας για συμμετοχή σε ενεργειακό έργο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Ενδιαφέρον Βουλγαρίας για συμμετοχή σε ενεργειακό έργο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Το ενδιαφέρον της Βουλγαρίας για συμμετοχή της στο έργο φυσικού αερίου μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας και Κύπρου, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπόρισοφ κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα “Egypt Today”.


Το δημοσίευμα επικαλείται ανακοίνωση από την Πρεσβεία της Βουλγαρίας στο Κάιρο αναφορικά με τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εργασιών της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, γράφει το δημοσίευμα, «επιβεβαίωσε ότι η Αίγυπτος θεωρείται πιθανός πάροχος φυσικού αερίου και η χώρα του ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο έργο φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ελλάδας- Κύπρου, αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βουλγαρική πρεσβεία, στο Κάιρο, την Τρίτη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE