Ενδιαφέρον Βουλγαρίας για συμμετοχή σε ενεργειακό έργο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Ενδιαφέρον Βουλγαρίας για συμμετοχή σε ενεργειακό έργο Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου

Το ενδιαφέρον της Βουλγαρίας για συμμετοχή της στο έργο φυσικού αερίου μεταξύ Αιγύπτου, Ελλάδας και Κύπρου, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπόρισοφ κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα “Egypt Today”.


Το δημοσίευμα επικαλείται ανακοίνωση από την Πρεσβεία της Βουλγαρίας στο Κάιρο αναφορικά με τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εργασιών της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, γράφει το δημοσίευμα, «επιβεβαίωσε ότι η Αίγυπτος θεωρείται πιθανός πάροχος φυσικού αερίου και η χώρα του ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο έργο φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ελλάδας- Κύπρου, αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βουλγαρική πρεσβεία, στο Κάιρο, την Τρίτη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE