Άλλες τρεις μέρες στο κελί οι 5 ψαράδες του κυπριακού αλιευτικού σκάφους

Άλλες τρεις μέρες στο κελί οι 5 ψαράδες του κυπριακού αλιευτικού σκάφους

Για άλλες τρεις ημέρες θα παραμείνουν υπό κράτηση οι πέντε αιγυπτιακής καταγωγής άνδρες που επέβαιναν στο ψαροκάικο ε/κ εταιρείας και συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της «παράνομης εισόδου» στην «ΑΟΖ» του ψευδοκράτους και για "παράνομη αλίευση".

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο υπεύθυνος των ερευνών ζήτησε την κράτησή τους για άλλες τρεις ημέρες ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες με ασφάλεια και το «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας ικανοποίησε το αίτημα αυτό.
 
Τα τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο ψαροκάικο είχαν εντοπιστεί και λήφθηκαν ως τεκμήρια για την παράνομη αλίευση 10 ξιφίες και 12 τελάρα με είδος σκουμπρί.
 
Οι 5 Αιγύπτιοι αναμένεται να προσαχθούν και πάλι ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Κερύνειας την Παρασκευή. Τελούσαν υπό τριήμερη κράτηση από το περασμένο Σάββατο 22/9

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE