Υπαρχηγός Αστυνομίας: «Έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες για να εντοπιστούν τα παιδιά»

Υπαρχηγός Αστυνομίας: «Έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες για να εντοπιστούν τα παιδιά»

«Έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα παιδιά και να επιστρέψουν πίσω σώα και ασφαλή», δήλωσε ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης.

«Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και πρωτοφανή υπόθεση. Είμαστε σε κάποιο στάδιο που δεν μπορούμε να κάνουμε οποιεσδήποτε δηλώσεις. Αντιλαμβάνεστε την ευαισθησία του κοινού, ως εκ τούτου να παρακαλέσω να είμαστε όλοι ψύχραιμοι, να αφήσετε την Αστυνομία να κάμει τη δουλειά της», ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης.

Όπως είπε, «βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο αλλά γίνονται εξετάσεις και έρευνες σε όλα τα επίπεδα. Έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα παιδιά και να επιστρέψουν πίσω σώα και ασφαλή».

 «Πρώτα και κύρια θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ανεύρευση των παιδιών», είπε ο κ. Μιχαηλίδης.

Εξάλλου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου ανέφερε ότι η Αστυνομία Κύπρου έχει στήσει Κέντρα Επιχειρήσεων, απέκλεισε εξόδους και οδοφράγματα.

«Η @Cyprus_Police έχει στήσει Κέντρα Επιχειρήσεων, απέκλεισε εξόδους κ οδοφράγματα. Κάνει ότι μπορεί μα χρειάζεται τα μάτια όλων των Κυπρίων: Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα μήπως δούμε αυτά τα πρόσωπα! Τα παιδιά μας, Φίλιππος και Θεμιστοκλής πρέπει να βρεθούν σύντομα!», γράφει η κ. Βασιλείου στο twitter.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE