ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντίδραση και παράκληση Χαμπιαούρη για τους 11χρονους – Αναβάλλεται η Διυπουργική λόγω του συμβάντος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντίδραση και παράκληση Χαμπιαούρη για τους 11χρονους – Αναβάλλεται η Διυπουργική λόγω του συμβάντος

Η Διυπουργική Επιτροπή θα συνεδριάσει στην 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης (25/9) αντί στις 11:00 που προγραμματιζόταν, λόγω των έκτακτων εξελίξεων που προέκυψαν με την εξαφάνιση των δύο 11χρονων από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Παιδείας, μετέβηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, στην εξαφάνισή των δύο παιδιών, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.  Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE