ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο «εδώλιο» ο Χλωρακιώτης - «Δεν θα κάνουμε ερωτήσεις που θέλαμε...» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο «εδώλιο» ο Χλωρακιώτης - «Δεν θα κάνουμε ερωτήσεις που θέλαμε...» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού βρίσκεται το πρωί της Τρίτης (25/9) ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ο πρώην Έφορος Συνεργατικών Εταιρειών και Ανάπτυξης ΣΠΙ και πρώην Γενικός Διευθυντής της ΣΚΤ συγκεντρώνει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Ως γνωστόν ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων στην 1η ποινική υπόθεση του Συνεργατισμού που αφορά δάνεια που δόθηκαν χωρίς εξασφαλίσεις συνολικού ύψους των 3 εκατομμυρίων 588 χιλιάδων ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής, Γιώργος Αρέστης, αφού κάλεσε τον κ. Χλωρακιώτη να ορκιστεί στο ιερό ευαγγέλιο, εξήγησε τα εμπόδια στην κατάθεση.

«Λόγω της ποινικής υπόθεσης δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τις ερωτήσεις όπως τις θέλαμε» είπε στον Ερωτόκριτο Χλωρακιώτη.

Ο ίδιος, έφθασε στο συνεδριακό κέντρο Φιλοξενία με μέλη της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE