Με Οζερσάι συναντήθηκε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Με Οζερσάι συναντήθηκε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Με τον λεγόμενο υπουργό εξωτερικών Κουντρέτ Οζερσάι συναντήθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΗΕ, κράτησε 15 λεπτά.

Την προηγούμενη μέρα τον Κουντρέτ Οζερσάι συνάντησε και ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενόψει και της τριμερούς που θα έχουν σήμερα στη Νέα Υόρκη οι ΥΠΕΞ των τριών εγγυητριών δυνάμεων, όπως σχολιάζουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ έγραψε στον λογαριασμό του στο τουίτερ “κάναμε την αξιολόγησή μας για την περίοδο που ακολουθεί με τον ‘υπουργό εξωτερικών’ Οζερσάι”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.