ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έσπασε το δίπολο Ρονάλντο-Μέσι! – Παίκτης της χρονιάς ο Μόντριτς

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έσπασε το δίπολο Ρονάλντο-Μέσι! – Παίκτης της χρονιάς ο Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς έσπασε το δίπολο Κριστιάνο Ρονάλντο – Λιονέλ Μέσι και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2018 στα ετήσια βραβεία που δίνει η FIFA.

Φέτος ήταν η χρονιά του…

Λίγο έλειψε να τα πάρει όλα!

Κατέκτησε με την Ρεάλ Μαδρίτης το τρίτο συνεχόμενο Champions League και λίγες εβδομάδες αργότερα έφτασε να παίζει τελικό Μουντιάλ με την Κροατία.

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν καθοριστικός σε αυτές τις δύο πορείες και η FIFA τον αντάμειψε με το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν για το 2018, με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Κριστιάνο Ρονάλντο να έπονται στην ψηφοφορία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE