Ετοιμάζει «μπαμ» με Ζιντάν! – Τι περιμένει ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Ρεάλ…

Ετοιμάζει «μπαμ» με Ζιντάν! – Τι περιμένει ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Ρεάλ…

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπέκαμ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του τελευταίου στο MLS.

Τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να… εκμεταλλευτεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που σχεδιάζει ήδη την ομάδα του, Ίντερ Μαϊάμι, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του MLS από το 2020.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και εκ των ιδιοκτητών πλέον του συγκεκριμένου «οργανισμού», έχει στο μυαλό του για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του τον «Ζιζού», ο οποίος παραμένει άνεργος εδώ και μερικούς μήνες.

Ο Γάλλος προπονητής πάντως θέλει να… περιμένει τυχόν απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να αδράξει την ευκαιρία και να αναλάβει το τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων».

Από ‘κει και πέρα, Μπέκαμ και Ζιντάν έχουν συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην ομάδα του Μαϊάμι και τους επόμενους μήνες αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE