Τουρκική εφημερίδα: Η Τουρκία συμφώνησε με αμερικανική εταιρεία για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο

Τουρκική εφημερίδα: Η Τουρκία συμφώνησε με αμερικανική εταιρεία για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο

Τη διεξαγωγή δύο γεωτρήσεων στη Μεσόγειο συμφώνησε η εταιρεία πετρελαίου της Τουρκίας, TPAO, με την αμερικανική εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου, Rowan Companies PLC RDC.N., γράφει η τουρκική εφημερίδα "Γενί Ακίτ".


Στην ανακοίνωση σχετικά με τη συμφωνία για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο προέβη η ίδια η εταιρεία, που έχει έδρα τις ΗΠΑ. Η εταιρεία ενημέρωσε και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σχετικά με τη συμφωνία, όπως αναφέρεται.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο, το νέο γεωτρύπανο με το όνομα ‘Rowan Norway’, αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες του προς τα τέλη του χρόνου με δύο πλατφόρμες, οι οποίες θα δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο για διάστημα 100-140 ημερών.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE