ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Σημαντική εξελίξη - Τριμερής εγγυητριών δυνάμεων με πρωτοβουλία Κοτζιά

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Σημαντική εξελίξη - Τριμερής εγγυητριών δυνάμεων με πρωτοβουλία Κοτζιά

Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των εγγυητριών δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThemaOnline, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τζέρεμι Χαντ και Νίκος Κοτζιάς θα συναντηθούν την Τρίτη (25/9) στη Νέα Υόρκη.

Με πρωτοβουλία δε του Ελλαδίτη Υπουργού Εξωτερικών, οι αξιωματούχοι της Τουρκίας, της Ελλάδας και της Βρετανίας θα παρακαθίσουν σε άτυπη συνάντηση.

Αν και χωρίς πρακτικά, η συνάντηση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη αφού εν πολλοίς θα αναδείξει τις προθέσεις των τριών, κυρίως της Τουρκίας.

Εξάλλου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό Αναπληρωτή ΥΠΕΞ, αρμόδιο για θέματα Ευρώπης, Γουές Μίτσελ.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE