Καλύτερη μεν, άστοχη δε / ΕΤΣΙ προσπαθεί να απειλήσει η Αλκή

Καλύτερη μεν, άστοχη δε / ΕΤΣΙ προσπαθεί να απειλήσει η Αλκή

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Αλκή και Ανόρθωση ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 0-0.

Το ματς ξεκίνησε με ευκαιρία για την Αμμοχωστιανή ομάδα καθώς η κεφαλιά του Σίντελφελντ στο 2ο λεπτό σταμάτησε πάνω στη γραμμή μετά από παρέμβαση του Χαρή.

Στη συνέχεια η Αλκή προσπαθούσε με γρήγορες αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη όμως τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σακκά.

Στο 20ο λεπτό ήρθε αναγκαστική αλλαγή για την Αλκή καθώς ο Κάρλος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Μαρλόν. Η Ανόρθωση συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως τα χαλούσε στα τελειώματα των φάσεων.

Στο 27′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιτ τέρμα της Κυρίας καθώς ο Ιγιεμπόρ ήταν λίγο πιο μπροστά από την άμυνα της Αλκής.

Ο Ρόνι Λέβι έδινε οδηγίες για περισσότερη πίεση, οι παίκτες του το έκαναν όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, η Αλκή προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κινδύνους όμως καμία ομάδα από τις δύο δεν σκόραρε και έτσι το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.