Να συζητηθούν και οι μισθοί των Διευθυντών σχολείων – Η απάντηση Μιχαηλίδη σε Φυλακτού

Να συζητηθούν και οι μισθοί των Διευθυντών σχολείων – Η απάντηση Μιχαηλίδη σε Φυλακτού

Κόντρα δίχως τέλος μεταξύ Γενικού Ελεγκτή και Προέδρου της ΠΟΕΔ.

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απάντησε με tweet στην ανάρτηση του Προέδρου της ΠΟΕΔ, Φίλιου Φυλακτού, σχετικά με τη συσχέτιση μισθών Γενικού Ελεγκτή και πρωτοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Ο κ. Φυλακτού έγραψε συγκεκριμένα: «Άνοιξε τρύπες και έπεσε μέσα ο χρυσοπληρωμένος κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης! Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2017, ο μισθός του κ. Μιχαηλίδη είναι 5πλάσιος από τον μισθό του πρωτοδιόριστου εκπαιδευτικού! €120.000 τον χρόνο ο κ. Μιχαηλίδης. €23 000 ο πρωτοδιόριστος εκπαιδευτικός.»

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE