Να συζητηθούν και οι μισθοί των Διευθυντών σχολείων – Η απάντηση Μιχαηλίδη σε Φυλακτού

Να συζητηθούν και οι μισθοί των Διευθυντών σχολείων – Η απάντηση Μιχαηλίδη σε Φυλακτού

Κόντρα δίχως τέλος μεταξύ Γενικού Ελεγκτή και Προέδρου της ΠΟΕΔ.

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απάντησε με tweet στην ανάρτηση του Προέδρου της ΠΟΕΔ, Φίλιου Φυλακτού, σχετικά με τη συσχέτιση μισθών Γενικού Ελεγκτή και πρωτοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Ο κ. Φυλακτού έγραψε συγκεκριμένα: «Άνοιξε τρύπες και έπεσε μέσα ο χρυσοπληρωμένος κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης! Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2017, ο μισθός του κ. Μιχαηλίδη είναι 5πλάσιος από τον μισθό του πρωτοδιόριστου εκπαιδευτικού! €120.000 τον χρόνο ο κ. Μιχαηλίδης. €23 000 ο πρωτοδιόριστος εκπαιδευτικός.»

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE