Σοκ σε συναυλία του Μαζωνάκη! Οι στιγμές πανικού και η διακομιδή στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο

Σοκ σε συναυλία του Μαζωνάκη! Οι στιγμές πανικού και η διακομιδή στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο

Σοκαριστική ήταν η εμπειρία που βίωσαν όσοι βρέθηκαν στη συναυλία που έδινε το βράδυ της Παρασκευής 21/9  ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento στον Βόλο. Το ίδιο σοκ βίωσαν και οι δύο καλλιτέχνες! Τι συνέβη όμως;

Σύμφωνα με τοπικα ΜΜΕ την ώρα που στη μουσική σκηνή της συναυλίας βρισκόταν ο Μιχάλης Κουινέλης, μία 47χρονη γυναίκα η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τη 16χρονη κόρη τους, υπέστη, κατά πάσα πιθανότητα, κρίση επιληψίας.

Αμέσως επικράτησε πανικός, όμως κινητοποιήθηκαν άμεσα όσοι βρίσκονταν γύρω της και κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με το τοπικό thenewspaper, ο Μιχάλης Κουινέλης διέκοψε τη συναυλία και για λίγο παρότρυνε όσους μπορούσαν και βρίσκονταν κοντά στην άτυχη γυναίκα να τη βοηθήσουν.

Όταν ήρθε το ασθενοφόρο και την πήρε, ο καλλιτέχνης ευχήθηκε από μικροφώνου όλα να πάνε καλά για εκείνη και συνέχισε το πρόγραμμα. Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα παρασκήνια, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για το τι είχε συμβεί και ζήτησε να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας καθώς και εκείνος ανησύχησε ιδιαίτερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Πούτιν στην Αλάσκα, ξεκινούν οι επαφές

LIVE - Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Πούτιν στην Αλάσκα, ξεκινούν οι επαφές

Είναι όλα έτοιμα για να αρχίσει η ιστορική συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στην Αλάσκα. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκεται ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία, με τον πλανητάρχη να στοχεύει στην εκεχειρία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE