ΠΡΩΤΟ για αυτή τη σεζόν για Τζούνιορ – Μέσα… και οι άλλοι

ΠΡΩΤΟ για αυτή τη σεζόν για Τζούνιορ – Μέσα… και οι άλλοι

Όπως διαπιστώνουμε η ενδεκάδα της ΑΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Πάφο FC είναι η ίδια με αυτή του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της περασμένης Δευτέρας με την Ανόρθωση.

Διαβάστε:

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο FC

Εντούτοις, όπως αναφέρεται στο φύλλο που δόθηκε για τις ενδεκάδες των δύο ομάσων στον πάγκο της ΑΕΛ βρίσκεται ο Ντόσα Τζούνιορ.  Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα είναι στην αποστολή της ΑΕΛ ο «King Kong».

Μαζί του στον πάγκο είναι οι Κεραυνός, Σίλβα, Μυτίδης, Μακρής, Μαρκόσκι, Ράσο, Κυριάκου και Γουίλερ.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE