ΠΡΩΤΟ για αυτή τη σεζόν για Τζούνιορ – Μέσα… και οι άλλοι

ΠΡΩΤΟ για αυτή τη σεζόν για Τζούνιορ – Μέσα… και οι άλλοι

Όπως διαπιστώνουμε η ενδεκάδα της ΑΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Πάφο FC είναι η ίδια με αυτή του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της περασμένης Δευτέρας με την Ανόρθωση.

Διαβάστε:

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο FC

Εντούτοις, όπως αναφέρεται στο φύλλο που δόθηκε για τις ενδεκάδες των δύο ομάσων στον πάγκο της ΑΕΛ βρίσκεται ο Ντόσα Τζούνιορ.  Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα είναι στην αποστολή της ΑΕΛ ο «King Kong».

Μαζί του στον πάγκο είναι οι Κεραυνός, Σίλβα, Μυτίδης, Μακρής, Μαρκόσκι, Ράσο, Κυριάκου και Γουίλερ.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα

Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου με θύμα τον 62χρονο Πέτρο Πέτρου Παπασάββα, κάτοικο Λεμεσού με καταγωγή από Πραιτώρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE