ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: «Κατασχέθηκε το πλοίο με την ελληνική σημαία» - Τι επισημαίνουν τ/κ ΜΜΕ για τους πέντε Αιγύπτιους

ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: «Κατασχέθηκε το πλοίο με την ελληνική σημαία» - Τι επισημαίνουν τ/κ ΜΜΕ για τους πέντε Αιγύπτιους

Την ελληνική σημαία προβάλλουν σε τίτλους και υποτίτλους τα ΜΜΕ των κατεχομένων για το περιστατικό της απαγωγής των πέντε ψαράδων από τις παράνομες αρχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kibris724, «ένα αδήλωτο σκάφος με ελληνική σημαία κατασχέθηκε όταν εισήλθε παράνομα σε χωρικά ύδατα της ‘ΤΔΒΚ’».

Η ιστοσελίδα αναφέρει τα ονόματα των πέντε Αιγυπτίων, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση από τις κατοχικές αρχές.

Το πλοίο κατασχέθηκε από τις κατοχικές αρχές και τέθηκε υπό επιτήρηση στο λιμάνι της Κερύνειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.