ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δεκάδες ξόβεργα και μια συσκευή μπλέκουν 61χρονο

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δεκάδες ξόβεργα και μια συσκευή μπλέκουν 61χρονο

Στην κατάσχεση 74 ξόβεργων και μιας ηχοπαραγωγικής συσκευής, που μετέδιδε μιμητικές φωνές πουλιών, προχώρησαν το Σάββατο (22/9) μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Τα πιο πάνω, εντοπίστηκαν το πρωί από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, εγκατεστημένα σε περιφραγμένο χωράφι και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 61χρονος ιδιοκτήτης του χωραφιού, κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε γραπτώς. Εναντίον του αναμένεται να εκδοθεί εξώδικο πρόστιμο, σε συνεννόηση με το Ταμείο Θήρας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE