ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: «Θα δεις απόψε» - Τον απείλησε και κατέβηκε με ρόπαλα και τσεκούρι στο σπίτι του

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: «Θα δεις απόψε» - Τον απείλησε και κατέβηκε με ρόπαλα και τσεκούρι στο σπίτι του

Σοβαρή καταγγελία έφθασε σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λευκωσίας το βράδυ της Παρασκευής (21/9).

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThemaOnline, αλλοδαπός δέχτηκε απειλές από ομοεθνή του μέσω τηλεφώνου το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Για άγνωστο, σύμφωνα με τον παραπονούμενο λόγο, ο ύποπτος του είπε «θα δεις απόψε» και γύρω στις 20:00 μπήκαν στην αυλή του δέκα άντρες με ρόπαλα και ένα τσεκούρι.

Οι πέντε από αυτούς άρχισαν να τον κτυπούν εκτός και εντός της οικίας του, ενώ μόλις αποχώρησαν, διαπίστωσε ότι έλειπε το ποσό των 400 ευρώ που διατηρούσε κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του.

Ο παραπονούμενος έφερε διάφορα τραύματα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ το ΤΑΕ Μόρφου μετέβη στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις.

Τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση αναζητούνται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE