ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Παραλίγο φονικό - Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Παραλίγο φονικό - Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση

Πληροφορία για τραυματισμένο με μαχαίρι πρόσωπο έλαβε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (21/9) η αστυνομία στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Συγκεκριμένα, 41χρονος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Αμμοχώστου με τρία τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι.

Ο 41χρονος τραυματίας, μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έκανε παρατήρηση σε κάποιο γείτονά του και όταν αργότερα μετέβηκε στο περίπτερο, αυτός του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε στο κεφάλι.

Στον τραυματία έγιναν συρραφές και το εδόθη εξιτήριο, ενώ μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE