ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Σε επαφή με τις δυο πλευρές η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Σε επαφή με τις δυο πλευρές η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ σε επαφή με τις δυο πλευρές για το περιστατικό με το ψαροκάικο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπός της.

Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΥΠ) γνωρίζει για το σημερινό περιστατικό με το ψαροκάικο και είναι σε επαφή με τις δυο πλευρές για να βοηθήσει στην επίλυση του θέματος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της ειρηνευτικής δύναμης, Αλίμ Σιντίκ.

"Εχουμε γνώση αυτού του περιστατικού και είμαστε σε επαφή με τις αρχές και στις δυο πλευρές για να βοηθήσουμε στην επίλυση της κατάστασης", ανέφερε ο κ. Σιντίκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE