ΕΠΙΚΗ δήλωση για την… viral-ΒΟΥΤΙΑ στο ΑΕΚ-Ζυρίχη – «3 εώς 4 εκατομμύρια… κλικ»

ΕΠΙΚΗ δήλωση για την… viral-ΒΟΥΤΙΑ στο ΑΕΚ-Ζυρίχη – «3 εώς 4 εκατομμύρια… κλικ»

Η επική βουτιά του Μπέντζαμιν Κολόλι στην καταπακτή του ΓΣΠ έγινε viral σε όλο τον κόσμο όμως τη δήλωση που… ξεχώρισε την έκανε ο κόουτς της Ζυρίχης, Λούντοβικ Μανίν.

Ο Μανίν μιλώντας σε ελβετικό μέσο είπε: «Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε. Σίγουρα αυτή η φάση θα μας φέρει τρία έως τέσσερα εκατομμύρια κλικ στο Youtube. Ήταν επικίνδυνο, ευτυχώς οι συμπαίκτες του κατάφεραν να τον τραβήξουν πάνω».

Στο κείμενο αναφέρεται και η δήλωση του… πρωταγωνιστή Κολόλι: «Δεν έβλεπα ότι υπήρχε μια τρύπα και πήδηξα. Η απόσταση ήταν περίπου τρια μέτρα αλλά είχα ήδη πηδήξει και εκείνη την στιγμή το συνειδητοποίησα. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, όλα είναι εντάξει».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE