H ιστορία της Κύπριας που παντρεύτηκε τον εκτελεστή του αδελφού της - «Την κορόιδεψα...»

H ιστορία της Κύπριας που παντρεύτηκε τον εκτελεστή του αδελφού της - «Την κορόιδεψα...»

«Είναι αλήθεια την κορόιδεψα. Τη βρήκα πολύ ελκυστική και με το πέρασμα του χρόνου η αμοιβαία συμπάθειά μας αύξανε συνεχώς. Της διηγήθηκα ότι σαν στρατιωτικός της υπηρεσίας πληροφοριών χρειάστηκε να ανακρίνω τον αδελφό της, Κάλλαν, αλλά δεν της ομολόγησα ότι υπήρξα φύλακας και βασανιστής του».

Με αυτά τα λόγια περιέγραφε το 1977 ο 24χρονος Βίκτωρ Εμμανουέλ Καρρέγια Φερνάντες το love story που ανέπτυξε με τη γυναίκα που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε: την κύπρια αδελφή του ταγματάρχη Κάλλαν, Κώστα Γεωργίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE