H ιστορία της Κύπριας που παντρεύτηκε τον εκτελεστή του αδελφού της - «Την κορόιδεψα...»

H ιστορία της Κύπριας που παντρεύτηκε τον εκτελεστή του αδελφού της - «Την κορόιδεψα...»

«Είναι αλήθεια την κορόιδεψα. Τη βρήκα πολύ ελκυστική και με το πέρασμα του χρόνου η αμοιβαία συμπάθειά μας αύξανε συνεχώς. Της διηγήθηκα ότι σαν στρατιωτικός της υπηρεσίας πληροφοριών χρειάστηκε να ανακρίνω τον αδελφό της, Κάλλαν, αλλά δεν της ομολόγησα ότι υπήρξα φύλακας και βασανιστής του».

Με αυτά τα λόγια περιέγραφε το 1977 ο 24χρονος Βίκτωρ Εμμανουέλ Καρρέγια Φερνάντες το love story που ανέπτυξε με τη γυναίκα που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε: την κύπρια αδελφή του ταγματάρχη Κάλλαν, Κώστα Γεωργίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE