Στις 25 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει την ΓΣ ΟΗΕ ο Ερντογάν

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει την ΓΣ ΟΗΕ ο Ερντογάν

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα βρίσκεται στις ΗΠΑ από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου θα έχει διμερή συνάντηση και με τον ΓΓ του ΟΗΕ αλλά και άλλους αρχηγούς κρατών.

Θα έχει επίσης συναντήσεις με κύκλους επενδυτών και επιχειρηματικών των ΗΠΑ καθώς και εκπροσώπους της τουρκικής και μουσουλμανικής κοινότητας των ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.