ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Φιλανθρωπικό Δείπνο “DINNER FOR LIFE”

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σε συνεργασία με το «Σύλλογο Ελπίδας» (Ελλάδος), διοργανώνει τη Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στις 20:30, στο Ξενοδοχείο Hilton Cyprus, το Φιλανθρωπικό Δείπνο «Dinner For Life”…για πολλά παιδικά χαμόγελα. Το δείπνο τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου και Υψηλής Προστάτιδας του Καραισκάκειου Ιδρύματος, ‘Αντρης Αναστασιάδη.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα υπάρχει Μουσική παράσταση από τη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.


Εισιτήρια διαθέσιμα από:
SoldOut Tickets
https://www.soldoutticketbox.com/dinnerforlife/?lang=en
και σε SoEasy Stores σε όλες τις πόλεις


Πληροφορίες στο 22210858, 95119565 ή στο email: [email protected].

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE