ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Βασιλικό – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Βασιλικό – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκάλεσε τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ανά το Παγκύπριο την Παρασκευή (21/9).

Η διακοπή παρατηρήθηκε στο 25% της κατοικημένων περιοχών της Κύπρου.

Η βλάβη που παρατηρήθηκε σε μονάδα παραγωγής στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό του Βασιλικού, ήταν η αιτία πολλές περιοχές της Κύπρου να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, ανέφερε πως λόγω της βλάβης αμέσως τέθηκαν σε λειτουργία οι εφεδρικές μονάδες.

Να αναφέρουμε πως λόγω της βλάβης, προβλήματα είχαν δημιουργηθεί σε πολλά σημεία φώτων τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».