ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Μόνο από τους τρεις Προέδρους θα εκπροσωπούνται στα ΜΜΕ οι οργανώσεις

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Μόνο από τους τρεις Προέδρους θα εκπροσωπούνται στα ΜΜΕ οι οργανώσεις

Μόνο από τους τρεις Προέδρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών, Φίλιο Φυλακτού της ΠΟΕΔ, Γιάννο Σωκράτους της ΟΕΛΜΕΚ και Παναγιώτη Λυσάνδρου της ΟΛΤΕΚ θα γίνεται η εκπροσώπηση των Οργανώσεων στα διάφορα ΜΜΕ.

Αυτό αναφέρουν με επιστολή τους προς τα κυπριακά ΜΜΕ, στην οποία πρωτίστως εκφράζουν θερμότατες ευχαριστίες για τη συνεργασία ιδιαίτερα την κρίσιμη περίοδο των δύο τελευταίων μηνών.

«Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάλυψαν και παρουσίασαν τις θέσεις μας με αντικειμενικότητα, παρείχαν αρκετά ικανοποιητικό χρόνο και χώρο στις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις για να εκφράσουν ελεύθερα τις θέσεις, τις σκέψεις, τις αποφάσεις, τους προβληματισμούς μας και αυτό σας τιμά και μας ικανοποιεί», αναφέρει η επιστολή.

Ενημερώνουν για την ομόφωνη απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ σύμφωνα με την οποία η εκπροσώπηση των Οργανώσεών στα διάφορα ΜΜΕ η οποία θα γίνεται, πλέον, μόνο από τους τρεις Προέδρους και μετά από επικοινωνία και συνεννόηση μαζί τους.

«Η πιο πάνω διευθέτηση πιστεύουμε ότι αποτελεί θέση αρχής με την οποία θα μπορέσει να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά η εκπροσώπηση, εάν και εφόσον χρειάζεται, παρουσία των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων στα ΜΜΕ», αναφέρουν.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE