ΚΥΠΡΟΣ: Έρευνα εναντίον ανώτερου λειτουργού Ημικρατικού Οργανισμού

ΚΥΠΡΟΣ: Έρευνα εναντίον ανώτερου λειτουργού Ημικρατικού Οργανισμού

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας Κύπρου για υπόθεση απάτης.

Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως διερευνάται υπόθεση εναντίον Ανώτερου Λειτουργού Ημικρατικού Οργανισμού της Κύπρου. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να έχει οικειοποιηθεί μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, για να φτάσουν τα χρήματα στα χέρια του, φέρεται να έκανε ψευδείς παραστάσεις.

Οι έρευνες της αστυνομίας Κύπρου βρίσκονται σε εξέλιξη και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αναμένεται εντός των επομένων ημερών να υπάρχουν νεότερες εξελίξεις για το όλο ζήτημα.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE