ΚΥΠΡΟΣ: Έρευνα εναντίον ανώτερου λειτουργού Ημικρατικού Οργανισμού

ΚΥΠΡΟΣ: Έρευνα εναντίον ανώτερου λειτουργού Ημικρατικού Οργανισμού

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας Κύπρου για υπόθεση απάτης.

Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως διερευνάται υπόθεση εναντίον Ανώτερου Λειτουργού Ημικρατικού Οργανισμού της Κύπρου. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να έχει οικειοποιηθεί μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, για να φτάσουν τα χρήματα στα χέρια του, φέρεται να έκανε ψευδείς παραστάσεις.

Οι έρευνες της αστυνομίας Κύπρου βρίσκονται σε εξέλιξη και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αναμένεται εντός των επομένων ημερών να υπάρχουν νεότερες εξελίξεις για το όλο ζήτημα.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE