ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους 'πρόδωσαν' οι φακοί των φωτογραφικών μηχανών - Δύο πρόσωπα στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους 'πρόδωσαν' οι φακοί των φωτογραφικών μηχανών - Δύο πρόσωπα στο κελί

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλεπταποδοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, στις 30/07/2018 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 67χρονο, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 28-30/07/2018, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του που βρίσκεται στη Λευκωσία και έκλεψαν χρυσαφικά και φακούς φωτογραφικών μηχανών, συνολικής αξίας 29,828 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη (20/9), διαπιστώθηκε ότι φακοί φωτογραφικών μηχανών ίδιας μάρκας και μοντέλου διατίθενται προς πώληση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Την ίδια μέρα, μετά από συντονισμένες ενέργειες μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, εντοπίστηκε μέρος της πιο πάνω κλοπιμαίας περιουσίας, στην οικία 40χρονου στη Λευκωσία, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE