ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει έργα.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 6:00 – 7:15 π.μ.,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Λατσιών (Στεφανίδη) με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα διεξάγονται εργασίεςυλοτομίας καικλαδέματος δένδρων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα είναι κλειστή η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς Λεμεσό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.