Το ύστατο χαίρε στον Αντώνη Παπακωνσταντίνου – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ύστατο χαίρε στον Αντώνη Παπακωνσταντίνου – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έφυγε» σε την Πέμπτη (20/9) ηλικία 61 ετών ο αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη, τόσο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου όσο και στο αστυνομικό σώμα.

Συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι θα ασπαστούν για τελευταία φορά τον αστυνομικό διευθυντή Αμμοχώστου το απόγευμα της Παρασκευής (21/9).

Η κηδεία του θα γίνει στις 16:00 από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι και επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο αρχηγός της αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι να γίνουν εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE