Γιάννου: ‘Mπορούσαμε να κερδίσουμε…’

Γιάννου: ‘Mπορούσαμε να κερδίσουμε…’

Δείτε τι δήλωσε μετά και το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Ζυρίχη ο Απόστολος Γιάννου στην κάμερα της cytavision.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Είμαστε δυσαρεστημένοι. Θέλαμε να ξεκινήσουμε θετικά, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Και οι δυο ομάδες μπορούσαν για τη νίκη, δεχθήκαμε το γκολ με το πέναλτι και χάσαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω μέσα στο παιχνίδι τι έφταιξε, νομίζω είχαμε λίγο μεγαλύτερες αποστάσεις από ότι συνήθως. Είναι πιο απαιτητικό το Europa League από άποψη φυσικών δυνάμεων. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να συνεχίσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε και πιστεύαμε πως μπορούσαμε. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE