Τανζανία: Περισσότεροι από 40 νεκροί σε ναυάγιο φέρι στη λίμνη Βικτόρια

Τανζανία: Περισσότεροι από 40 νεκροί σε ναυάγιο φέρι στη λίμνη Βικτόρια

ερισσότεροι από 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένα φέριμποτ ανετράπη στο νότιο τμήμα της λίμνης Βικτόριας, έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης της Τανζανίας, που μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο πρόεδρος Τζον Μαγκουφούλι μόλις έλαβε από τις τοπικές αρχές της Μουάνζα, ο απολογισμός ανέρχεται αυτήν τη στιγμή σε περισσότερους από 40 νεκρούς» δήλωσε ο Γκέρσον Μσίγκουα.

Τοπικός αξιωματούχος είπε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC ότι στο πλοίο επέβαιναν περισσότεροι από 400 άνθρωποι.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE