ΠΑΝΙΚΟ από νωρίς οι «φυγάδες» στο Ολίμπικο – Το ΠΡΩΤΟ σύνθημα και το πανό (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΝΙΚΟ από νωρίς οι «φυγάδες» στο Ολίμπικο – Το ΠΡΩΤΟ σύνθημα και το πανό (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απόστολη στην Ιταλία με την Ελληνική Τράπεζα: Σάββας Νεοκλέους

Αρκετά νωρίς στο Ολίμπικο οι 400 περίπου Απολλωνίστες για το βραδινό παιχνίδι με τη Λάτσιο για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλοντας να ζεσταθούν για τα καλά ενόψει του μεγάλου αγώνα ξεκίνησαν να τραγουδάνε συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας.

Μπροστά, φυσικά, της κερκίδας που βρίσκονται οι Απολλωνίστες αναρτημένο το πανό που αναγράφει Θύρα Ένα…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE