Έβαλε τα… καλά του ο Φανούριος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από Ολίμπικο

Έβαλε τα… καλά του ο Φανούριος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από Ολίμπικο

Δεν θα βάλει μόνο ο Απόλλωνας τα… καλά του απόψε (μεταφορικά ομιλούντες), για να αγωνιστεί για 4η φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και οι παράγοντες της Λεμεσιανής ομάδας, που είναι παρόντες στο επιβλητικό «Ολίμπικο», για να παρακολουθησούν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους απέναντι στη Λάτσιο.

Στην πιο κάτω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, να έχει… κοστουμαριστεί, περιμένοντας κι αυτός με αγωνία την αποψινή πρεμιέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE