ΠΑΦΟΣ: Τσακώθηκαν τηλεφωνικώς και πήγε σπίτι του με το κυνηγετικό

ΠΑΦΟΣ: Τσακώθηκαν τηλεφωνικώς και πήγε σπίτι του με το κυνηγετικό

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς κυνηγετικού πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και απειλής βιαιοπραγίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ένα πρόσωπο ότι την νύχτα της Τετάρτης 19/09 ο 39χρονος λογομάχησε μαζί του μέσω τηλεφώνου και στην συνέχεια μετέβη με το αυτοκίνητο του σπίτι του παραπονούμενου, κρατώντας ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, τον απείλησε ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε το ΤΑΕ Πάφου οι δύο φέρονται να είχαν οικογενειακές διαφορές.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 39χρονου εντοπίστηκαν δύο στρατιωτικά τυφέκια G3 και 400 φυσίγγια.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE