Άφησε τη Λάτσιο και ήρθε σε μεγάλη ομάδα της Κύπρου

Άφησε τη Λάτσιο και ήρθε σε μεγάλη ομάδα της Κύπρου

Ο Φράνκο Πρτσε (Franjo Prce) μετά από μία τριετία στη δύναμη της Λάτσιο, όπου διδόταν δανεικός σε άλλες ομάδες, πήρε το χαρτί ελευθέρας το καλοκαίρι που μας πέρασε και εντάχθηκε στη δύναμη της Ομόνοιας, αν και ρεπορτάζ από Ελλάδα τον είχαν στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όπως και να χει, ένας παίκτης που ήταν στη δύναμη της αντιπάλου του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ, έφυγε από αυτή και ήρθε στην Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τώρα εάν έχει μιλήσει με κάποιους από Απόλλωνα για το τι εστί φετινή Λάτσιο, ίσως, και θα το έπραξε μιλώντας με τον συμπατριώτη του Μάγκλιτσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE