Ο πολύπειρος ΚΕΡΒΕΡΟΣ μπροστά στα ΚΑΝΟΝΙΑ του Απόλλωνα

Ο πολύπειρος ΚΕΡΒΕΡΟΣ μπροστά στα ΚΑΝΟΝΙΑ του Απόλλωνα

Ο Σίλβιο Προτό είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ από Ιταλία, ο εκλεκτός τερματοφύλακας που θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο εντός έδρας παιχνίδι της Λάτσιο απέναντι στον Απόλλωνα.

Γνώριμος στο Κυπριακό κοινό, από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο διεθνής Βέλγος πορτιέρο, γνωστή φυσικά και η αξία του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι, το όνομα του ακούστηκε και για την Ανόρθωση!

Σίγουρα, οι επιθετικοί του Απόλλωνα θα χρειαστεί να έχουν εξυπνάδα και ιδανική εκτέλεση για να… ματώσουν τα δίκτυα της Ιταλικής ομάδας μέσα στο Ολίμπικο, εάν βρεθεί μπροστά τους ο Προτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE