Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Πάμπου από τη διοίκηση Τζιωνή – «Ένα από τα μεγάλα λάθη ήταν…»

Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Πάμπου από τη διοίκηση Τζιωνή – «Ένα από τα μεγάλα λάθη ήταν…»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και στην εκπομπή «Επέλαση» με τον Γιώργο Σαββίδη, ο Κύπριος προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου, αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» του με την Ομόνοια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Δεν θα ήθελα να πω κάποιες αλήθειες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στα σωματεία που δούλεψα. Θεώρησα σωστό για μένα να πάω στην Ομόνοια, αν και είχα κι άλλες σοβαρές προτάσεις.

Έχω ξαναδουλέψει σε μεγάλες ομάδας, την ΑΕΛ και την Ανόρθωση και στόχος μου ήταν να χτίσω μία νέα Ομόνοια. Ένα από τα μεγάλα λάθη που είχαν γίνει, ήταν ότι είχαμε ξεφύγει στο σκεπτικό για τους στόχους.

Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος και πίστευαν σε εμένα και στη διοίκηση, όμως υπήρχε απειρία από αρκετά άτομα που εξήγγειλαν στόχους πρωταθλητισμού. Εγώ ήμουν προσγειωμένος όμως, γιατί η αλήθεια και η πραγματικότητα ήταν άλλη.

Οι χαμηλοί τόνοι ήταν αυτοί που θα μας άφηναν να δουλέψουμε. Η διοίκηση ήθελε να μείνω, αλλά εγώ τους είχα πει «πέστε την αλήθεια στον κόσμο ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα κι εγώ θα μείνω», διότι εμείς χτίζαμε και δεν πηγαίναμε για πρωταθλητισμό.

Δεν κατηγορώ την Ομόνοια. Υπήρχαν όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές που τους ήθελα, αλλά δεν μπορούσαμε να τους αποκτήσουμε λόγω του οικονομικού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.