KΑΠΕΔΕΣ: Υπο πλήρη έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά- «Μπράβο ρε λεβέντες, μπράβο»

KΑΠΕΔΕΣ: Υπο πλήρη έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά- «Μπράβο ρε λεβέντες, μπράβο»

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, που ξέσπασε γύρω στις 10:00, σε περιοχή κοντά στους Καπέδες. Έδωσαν σκληρή μάχη οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξαν για άλλη μα φορά τα πτητικά μέσα, ενώ από την πυρκαγιά κινδύνεψε σοβαρά το δάσος Μαχαιρά.


Σύμφωνα με ανάρτηση του Τμήματος Δασών στο Facebook, η δασική πυρκαγιά στην περιοχή Καπέδων είναι υπό πλήρη έλεγχο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ιδιωτική δασική έκταση και είναι στις παρυφές του κρατικού δάσους.

Την εξέλιξη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου γράφοντας: "Μπράβο ρε λεβέντες! Μπράβο!"

 




Για την κατάσβεση της εργάστηκαν πέραν των 150 αντρών πυρόσβεσης, 7 πτητικά μέσα,  20 πυροσβεστικά οχήματα, δύο μπουλντόζες, ισχυρές δυνάμεις του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας, του Ταμείου Θήρας και οργανωμένες ομάδες εθελοντισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE