ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΠΕΔΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά- Πάνω από 150 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες- 20 εκτάρια το μέτωπο

ΚΑΠΕΔΕΣ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά- Πάνω από 150 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες- 20 εκτάρια το μέτωπο

Εκτός ελέγχου συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 20/9, σε περιοχή κοντά στους Καπέδες. Στις παρυφές του κρατικού Δάσους Μαχαιρά έφτασαν οι φλόγες. Μάχη από τα εναέρια μέσα και τους Πυροσβέστες.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Δασών, Αντρέας Χρίστου, είπε ότι στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο, σημείωσε πως χρειάζεται χρόνος, ώστε να δουν πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε ιδιωτική δασική έκταση και είναι στις παρυφές του κρατικού δάσους, ενώ εκτιμάται πως το μέτωπο της φωτιάς είναι γύρω στα 20 εκτάρια.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, είπε, μάχονται πέραν των 150 αντρών πυρόσβεσης, 7 πτητικά μέσα,  20 πυροσβεστικά οχήματα, δύο μπουλντόζες, ισχυρές δυνάμεις του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας, του Ταμείου Θήρας και οργανωμένες ομάδες εθελοντισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top