ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη και μετά απο λίγο αφέθηκε ελεύθερος 56χρονος καταζητούμενος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη και μετά απο λίγο αφέθηκε ελεύθερος 56χρονος καταζητούμενος

Για διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε κατά το μήνα Φεβρουάριο, 2018, στην Λευκωσία, συνελήφθη την Πέμπτη 20/9 ο Γλαύκος Αντρέου.

Ο 56χρονος είχε δοθεί από την Αστυνομία Κύπρου ως καταζητούμενο πρόσωπο στις 18/9 και δύο μέρες μετά μέλη της Δύναμης του φόρεσαν χειροπέδες ενώ μετά από λίγα λεπτά κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Γλαύκος Αντρέου με καταγωγή απο τη Λεμεσό  φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 7,460 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE