Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου ο κ. Κοτζιάς ανέφερε πως η ελληνική Βουλή συντάσσει πόρισμα που αφορά τις αποζημιώσεις και το δάνειο, προσθέτοντας ότι κάθε κυβέρνηση οφείλει να σέβεται το κοινοβούλιό της.
Τόνισε πως ό,τι είναι «δίκαιο» δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου αλλά «παραμένει», αν και διευκρίνισε πως όλα θέλουν την ώρα και τον τρόπο τους.
Επισήμανε ότι πρέπει να γίνεται διαχωρισμός του υποχρεωτικού δανείου που απαίτησαν οι Ναζί από τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που διέπραξαν τα κατοχικά στρατεύματα, υποστηρίζοντας με νόημα ότι ακόμα και το καθεστώς Χίτλερ είχε καταβάλει τις δύο πρώτες δόσεις για αποπληρωμή του δανείου.
Ο κ. Μάας δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.
ΠΗΓΗ: skai.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις