ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: 'Επιλεκτικές και απαξιωτικές οι αναφορές του Γενικού Ελεγκτή για το πρόσωπό μου' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: 'Επιλεκτικές και απαξιωτικές οι αναφορές του Γενικού Ελεγκτή για το πρόσωπό μου' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έγγραφα στην Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού κατέθεσε την Πέμπτη (20/9) ο Διονύσης Διονυσίου.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη 

Μιλώντας για συγκεκριμένο έγγραφο, σημείωσε ότι γίνονται συχνές αναφορές στα ΜΜΕ σε σχέση με τα λεγόμενα του Γενικού Ελεγκτή.

«Ήταν επιλεκτικές και απαξιωτικές οι αναφορές» του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, υποστήριξε ο πρώην προϊστάμενος της διαχειρισης της συμμετοχής της κυβέρνησης στον Συνεργατισμό.

Ο κύριος Διονυσίου, λόγω πλειάδας ερωτήσεων, θα επανεμφανιστεί ενώπιον της Ερευνητικής την Πέμπτη (27/9) στις 9:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE