ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτη τραγωδία: 13χρονο αγόρι με αλλεργία στα γαλακτοκομικά «έσβησε» μετά που του πέταξαν τυρί

Ασύλληπτη τραγωδία: 13χρονο αγόρι με αλλεργία στα γαλακτοκομικά «έσβησε» μετά που του πέταξαν τυρί

Το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στις 28 Ιουνίου σε σχολείο της Αγγλίας, είχε ως αποτέλεσμα ο 13χρονος να χάσει τη ζωή του 10 μέρες μετά νοσηλευόμενος σε Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία ο 13χρονος Karanbir Cheema που φοιτούσε σχολείο στο δυτκό Λονδίνο πέθανε όταν έπαθε κρίση αναφυλαξίας μετά από ένα συμβάν που σημειώθηκε εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Όπως αναφέρεται το ανήλικο αγόρι ήταν αλλεργικό στο σιτάρι, τη γλουτένη, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά, ενώ υπέφερε από άσθμα και έκζεμα όταν κάποιος άλλος μαθητής τον κυνήγησε μέσα στο σχολειό κρατώντας στο χέρι τυρί το οποίο φαίνεται να το έριξε μέσα στην μπλούζα του Karan, ο οποίος και αμέσως κατέρρευσε με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο.

Με το που έφθασαν στο σχολείο τα μέλη του ασθενοφόρου αντιλήφθηκαν ότι η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή και η ζωή του μικρού ήταν σε κίνδυνο και έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο.

Δυστυχώς ο μικρός δεν άντεξε, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και άφησε την τελευταία του πνοή 10 μέρες μετά το τραγικό περιστατικό.

Η χαροκαμένη μητέρα του 13χρονου δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένη σαν μητέρα μετά που έχασε το γιο μου, αλλά και η οικογένεια μου που έχασε τον αδελφό τους» συμπληρώνοντας πως περιμένουν απαντήσεις για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο για το περιστατικό ένας 13χρονος μαθητής συνελήφθη, ως ύποπτος για φόνο στη συνέχεια όμως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top